fbpx
 

Meest Gestelde Vragen

Nieuw bij Microlab?

Begin met: Wat zijn enkele van de basics die ik moet weten?

Als je vraag niet op de lijst staat, stuur dan een mail naar makers@microlab.nl.

Natuurlijk, maar Microlab is wel gebouwd op samenwerking. Dus als jij het liefst met je gordijnen dicht in je eentje achter een computer zit, dan zijn wij waarschijnlijk niet de beste plek voor jou.

Categorie: Nieuwe members

Nee. Heel veel ZZP’ers en start ups zijn Microlab members. Ook veel twee, drie en vierpersoonsbedrijven zijn gehuisvest in Microlab.

Categorie: Nieuwe members

Waarschijnlijk niet. Onze grootste members hebben zo’n 50 werkplekken in Microlab, dus ze huren meerdere kantoorruimtes naast elkaar. Wij hebben ook veel corporate klanten die wereldwijd duizenden medewerkers hebben; vaak kiezen zij voor Microlab als regiokantoor met één of meer kantoren.

Categorie: Nieuwe members

Microlab is zo groot dat we vrijwel altijd plek hebben voor jouw organisatie. We hebben een ruim aanbod aan flexkantoren, flexplekken, ateliers & werkplaatsen. Meer dan 200 bedrijven zijn gehuisvest in Microlab. Er is (bijna) altijd plek voor nog één!

Categorie: Nieuwe members

Na het eerste contract van drie maanden heb je altijd een opzegtermijn van slechts een maand. Je kan alvast onze Algemene Voorwaarden doornemen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Categorie: Nieuwe members

Nee, het overgrote deel van onze klanten betaalt alleen de abonnementskosten en heeft daarbovenop geen kosten voor printen, internet, verwarming, elektra, schoonmaak of andere diensten. Als je heel specifieke ICT wensen hebt of regelmatig grote bijeenkomsten organiseert, moeten we daar losse afspraken over maken.

Categorie: Nieuwe members

Zeker niet! Microlab is juist een brede afspiegeling van het Eindhovense ondernemersklimaat, waaronder zzp’ers, startups, corporates, multinationals, MKB en stichtingen.

Categorie: Nieuwe members