fbpx

Evenementenruimte

Ben je opzoek naar een inspirerende evenementenruimte in Eindhoven? Microlab can be your host!

Microlab beschikt over een evenementenruimte die perfect is voor zakelijke evenementen tot 100 gasten. Je hoeft geen lid van Microlab te zijn om de eventruimte te boeken bij Microlab. Onze ruimte is van alle gemakken voorzien en ligt op de 1/2 etage.  Bij een bezoek aan Microlab ben je ‘member for a day’. Je maakt gebruik van dezelfde faciliteiten als onze members. Onze visie is, dat door samenwerking en sharing de mooiste dingen ontstaan. Tijdens je break laten we je dan ook graag mixen met members. Dagelijks werken er circa 500 mensen in Microlab aan fantastische en innovatieve producten en diensten. Laat je inspireren door de makers van alle soorten.

 

 

 

 

 

 

 

De evenementenruimte ligt op de 1/2 etage boven de Microlab receptie. De ruimte is geschikt tot 100 personen en is voorzien van een beamer, basis geluidset met microfoon, whiteboard, flipover, WiFi en bar. Aangrenzend aan de evenementenruimte bevind zich een breakout room. Perfect als je gezelschap naar het plenaire programma opgesplitst dient te worden.

Tijdens de break(s) kun je gebruik maken van een van de vele community spaces van Microlab. Speel een game op de playground op de begane grond, geniet van het uitzicht in de Skybar of plof neer in een van de vele lounge zitjes. Alles kan!

  • Microlab ligt in het bruisende stadsdeel Strijp-S.
  • De bus en treinstation Strijp-S liggen op loopafstand. Ideaal als je gasten gebruik maken van het OV.
  • Op Strijp-S vind je diverse parkeerterreinen (betaald parkeren)
  • Breid je meeting uit met een ontbijt, lunch, diner en/of borrel.

Meer info? Mail je aanvraag naar [email protected].

Categorie
Evenementruimtes, Vergaderzalen