fbpx

Microlab Skybar club

Microlab heeft een unieke Skybar om Eindhoven van boven te ontdekken en te bewonderen. Zeg nu zelf, elke wereldstad moet toch zo’n toffe plek hebben? In een 180 graden panoramische uitzicht zie je alle highlights van Eindhoven: TU/e, Evoluon, PSV stadion, Strijp-S, Philipsdorp en nog vele andere iconische plekken.
De Skybar is de plek waar Microlab members samenkomen. Overdag is het de perfecte locatie voor zakelijke afspraken en genieten ze van een kop koffie en/of een buffet lunch. In de avond is het de plek bij uitstek om te borrelen.

 

Een zakelijke bijeenkomst organiseren in de Skybar?

De Skybar is te huur voor uw zakelijke bijeenkomst. Je hoeft geen lid te zijn van Microlab om een boeking te maken.
De Skybar is van alle gemakken voorzien en ligt op de 6e etage van Microlab. Bij een bezoek aan Microlab ben je ‘member for a day’. Je maakt gebruik van dezelfde faciliteiten als onze members. Onze visie is, dat door samenwerking en sharing de mooiste dingen ontstaan. Tijdens je break laten we je dan ook graag mixen met members. Dagelijks werken er circa 500 mensen in Microlab aan fantastische en innovatieve producten en diensten. Laat je inspireren door de makers van alle soorten.

De Skybar is voorzien van een basis geluidset voor achtergrondmuziek, bar en (lounge)meubilair. Op verzoek plaatsen we alle extra faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst.

  • Microlab ligt in het bruisende stadsdeel Strijp-S.
  • De bus en treinstation Strijp-S liggen op loopafstand. Ideaal als je gasten gebruik maken van het OV.
  • Op Strijp-S vind je diverse parkeerterreinen (betaald parkeren)
  • Breid je meeting uit met een ontbijt, lunch, diner en/of borrel.

Meer info? Mail je aanvraag naar [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie
Diensten, Evenementruimtes