fbpx

Vergaderruimtes

Ben je opzoek naar een inspirerende vergaderruimte in Eindhoven? Microlab can be your host!

Microlab heeft diverse vergaderruimtes beschikbaar voor een breed scala aan zakelijke evenementen. Je hoeft geen lid van Microlab te zijn om een meeting room / event te boeken bij Microlab. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en liggen midden in het hart van onze community. Zo ervaar je de Microlab vibe zo optimaal mogelijk. Bij een bezoek aan Microlab ben je ‘member for a day’. Je maakt gebruik van dezelfde faciliteiten als onze members. Onze visie is, dat door samenwerking en sharing de mooiste dingen ontstaan. Tijdens je break laten we je dan ook graag mixen met members. Dagelijks werken er circa 500 mensen in Microlab aan fantastische en innovatieve producten en diensten. Laat je inspireren door de makers van alle soorten.

 

 

 

 

 

 

Onze vergaderruimtes zitten door het gehele pand verspreid. Wij beschikken over ruimtes van 4 tot 100 personen. De ruimtes zijn voorzien van een TV scherm of beamer met geluid (je logt draadloos in met je laptop om het scherm over te nemen!), whiteboard of flipover en WiFi.
Tijdens de break(s) kun je gebruik maken van een van de vele community spaces van Microlab. Speel een game op de playground op de begane grond, geniet van het uitzicht in de Skybar of plof neer op een van de vele lounge banken op de verdieping waar je vergadert. Alles kan!

  • Microlab ligt in het bruisende stadsdeel Strijp-S.
  • De bus en treinstation Strijp-S liggen op loopafstand. Ideaal als je gasten gebruik maken van het OV.
  • Op Strijp-S vind je diverse parkeerterreinen (betaald parkeren)
  • Breid je meeting uit met een ontbijt, lunch, diner en/of borrel.

Meer info? Mail je aanvraag naar [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorie
Vergaderzalen