fbpx

WERKPLAATS TE HUUR IN EINDHOVEN

HUUR EEN WERKBANK IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN

CREATIEVE EN INSPIRERENDE WERKPLAATSEN IN EINDHOVEN

Ben jij die ondernemer die niet alleen bedenkt maar ook maakt? En ben je op zoek naar een werkplaats te huur in Eindhoven? Dan ben je bij Microlab aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden bij ons om jou en jouw bedrijf de juiste werkplaats te bieden. Je kunt bij ons een werkbank huren om gebruik te maken van de hout- metaal- & en keramiekwerkplaatsen. Hier kun je gebruik maken van onze professionele apparatuur en heb je de beschikking over de beste werkomgeving. En uiteraard is het mogelijk om bij ons makkelijk grote objecten te laden en te lossen.

Een werkplaats huren in het centrum van Eindhoven is dus zeker mogelijk voor jou als maker. Naast deze diensten kunnen wij je meer bieden dan alleen een plek om te werken. Doordat er meer dan 800 Microlab Members zijn, zijn er veel mogelijkheden tot samenwerken. Ook kun je altijd een borreltje komen drinken op donderdag- en vrijdagmiddag op ons dakterras.

Work bench
Chris woodshop
DSC_4577 kopie

JIJ HEBT DE IDEEËN. WIJ HET GEREEDSCHAP

Als creatieveling ben je op zoek naar een inspirerende locatie, een werkplaats waar jij jouw ideeën tot leven kan brengen. Een werkplaats waar je omringd wordt door andere creatieve mensen zodat jullie elkaar kunnen helpen en inspireren. Maar waar je wel een eigen werkplaats of werkbank tot je beschikking hebt en deze kunt inrichten zoals jij dat wil. Microlab is die plek.

Wat zijn de voordelen  om bij Microlab een werkplaats te huren? We zetten er een aantal op een rij

 • Maak gebruik van de beste apparatuur en gereedschappen die wij onderhouden.
 • Je kunt laden en lossen voor de deur
 • Je eigen werkbank
 • Je bent nooit alleen, er is altijd iemand die je kan helpen
 • Je beschikt over 24/7 toegang tot de werkplaats
 • Altijd gratis (goede) koffie en thee
 • Geen rare verrassingen of bijkomende kosten tijdens je huurperiode bij Microlab

WAT MICROLAB ONDERSCHEIDT IN WERKPLAATSEN  IN EINDHOVEN EN OMGEVING

Professionele hout- & metaalwerkplaats

Professionele hout- & metaalwerkplaats

No more worries! Je kan je als maker richten op je eigen activiteiten terwijl wij de rest regelen.  Krijg toegang tot professionele apparatuur waarmee je sneller en nauwkeuriger werkt, waarbij wij voor al het onderhoud en keuringen zorgen. Verder brengt Microlab de facilitaire services naar the next level; van Jura koffie, Cisco netwerk, Skybar met Brand en Heineken 0,0 tot receptie en postdiensten. Niet te vergeten; overal staan echte planten.
Inspirerende werkplaats

Inspirerende werkplaats

Niet alleen het pand is een bron van inspiratie maar ook de omgeving. Strijp-S is het creatieve centrum van Eindhoven waar jij je eigen creatieve werkplek kunt creëren. Met hippe restaurants, unieke winkels en moderne gebouwen bruist het hier van de energie. Bij Microlab hebben een ‘Playground’  en een Skybar waar je verschillende spelletjes kun spelen, rustig kunt zitten en heerlijk kunt lunchen.
Active & diverse community binnen Microlab

Active & diverse community binnen Microlab

Veel gezelliger dan alleen werken, want er is altijd iemand om je een handje te helpen door iets vast te houden of aan te geven. Veel gelegenheid om klanten te werven binnen de Microlab community. Veel van onze atelier members werken samen met andere members.

ATELIER  HUREN?

VOORDELEN OP EEN RIJTJE!

Microlab_werkplaats man aan het werk
€235$Per maand, per werkbank
 • Werkplaats te huur

 • Krijg je eigen persoonlijke werkbank om je apparatuur en werkstukken in te bewaren. Een eigen werkbank die je mag personaliseren (wij raden je aan een deur met slot te maken!)
  • Topkwaliteit en professionele machines beschikbaar
  • 24/7 toegang tot Microlab
  • Gratis koffie & thee
  • Gratis supersnel WiFi internet
  • Donderdag en vrijdag borrels in de skybar, wekelijkse evenementen & sessies, een netwerk van honderden leden voor inspiratie en feedback allemaal inbegrepen. Eigenlijk zoals “op het werk”, maar dan leuker
  • Een flexibel huurcontract. Na het eerste contract van drie maanden, maandelijks opzegbaar
  •   Schoonmaak is inbegrepen
  •   Gratis printen inbegrepen (z/w & kleur)
  • Je kan je bedrijf registreren bij Microlab en hier post ontvangen
  • 10 Microcoins per maand voor het gebruik van de hout-, metaal en keramiekwerkplaats. Meer nodig? Geen probleem, je kan extra Microcoins bijkopen
Microlab Eindhoven Metaal
€325-790$Per maand, per atelier
 • Atelier te huur

 • Je krijgt je eigen atelier van 12m2 om je werk en gereedschap op te bergen. Een eigen atelier met naambordje en 12 tot 30 vierkante meter om je spullen veilig op te bergen
  • Topkwaliteit en professionele machines beschikbaar
  • 24/7 toegang tot Microlab
  • Gratis koffie & thee
  • Gratis supersnel WiFi internet
  • Donderdag en vrijdag borrels in de skybar, wekelijkse evenementen & sessies, een netwerk van honderden leden voor inspiratie en feedback allemaal inbegrepen. Eigenlijk zoals “op het werk”, maar dan leuker
  • Een flexibel huurcontract. Na het eerste contract van drie maanden, maandelijks opzegbaar
  •   Schoonmaak is inbegrepen
  •   Gratis printen inbegrepen (z/w & kleur)
  • Je kan je bedrijf registreren bij Microlab en hier post ontvangen
  • 20 Microcoins per maand voor het gebruik van de hout-, metaal en keramiekwerkplaats. Meer nodig? Geen probleem, je kan extra Microcoins bijkopen

ALS MICROLAB MEMBER GENIET JE VAN AL DEZE PERKS

Gratis koffie & thee

Je moet gehydrateerd blijven terwijl je werkt, creëert en innoveert.

Horeca

Dagelijks lunchen met andere flexwerkers en Microlab members in Skybar

VETTE EVENEMENTENRUIMTES

Met een skybar, mini-disco, binnenboom met schommels, inspiratiekamer en arcade zul je niet snel klaar zijn met ontdekken.

Supersnel internet

Microlab is uitgerust met hoogwaardige Cisco Enterprise-netwerkapparatuur om te zorgen dat iedereen een goede verbinding heeft.

Donderdag & vrijdag borrels

Tijdens onze wekelijkse informele borrels ontmoet je nieuwe members om je pauzes mee door te brengen of om samen te werken. Onze ruimtes zijn ook te huur voor besloten bijeenkomsten.

Printen en scannen

We hebben printers/scanners van hoge kwaliteit op elke etage.

Vergaderruimtes

Niet alle vergaderingen zijn hetzelfde, dus zijn onze vergaderruimtes ook niet allemaal hetzelfde. Formeel, hightech, groot, klein... we hebben het allemaal.

24/7 toegang

Members met een flexkantoor, vaste flex plex of atelier krijgen 24/7 toegang tot het gebouw.

Belhokjes

Als je tijd voor jezelf nodig hebt voor een privé telefoongesprek of geconcentreerd werk, kun je je terugtrekken in één van onze belhokjes.

Netwerk van members

Onze members zijn inspirerend. Je zult ervaren dat ze kunnen (en willen) helpen met vrijwel alles.

Flexibele huurplannen

Na het eerste contract van drie maanden kunnen alle plannen met een opzegtermijn van één maand worden geannuleerd.

Schoonmaak is inbegrepen

Alle openbare ruimtes, kantoren en clean-side studio's worden door ons team gestofzuigd en schoongemaakt.

WORD JIJ OOK EEN VAN ONZE RUIM 200 TEVREDEN MEMBERS?

Microlab Eindhoven won de Award voor Beste Coworking Space in Eindhoven en staat bovenaan in de rankings op Coworker.com.

Microlab
4.5
Gebaseerd op 147 recensies
powered by Google

BEKIJK ENKELE VAN DE FACILITEITEN

  Sorry, no posts matched your criteria.

HEB JE NOG VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over Microlab, ons concept of het huidige aanbod? Download onze brochure om een overzicht te krijgen van ons aanbod aan flexibele kantoorruimtes, flexplekken, werkplekken en andere diensten en faciliteiten. Microlab is de werklocatie waar flexibiliteit en full-service samen komen zodat iedereen kan (net)werken.

Of misschien heb je nog specifieke vragen? Neem in dat geval contact op met het Community Team! Ons zie je dagelijks door Microlab lopen om ervoor te zorgen dat alle faciliteiten en services doorlopen en jij tevreden bent. Ook vind je ons bij de receptie om al jouw vragen te beantwoorden! Groet, het Community Team!

Coronavirusbordje bij de receptie